2. faza: praktični obredi s pomočjo energij narave

A. obred bori 

Revitalizira našo energijo in napolni baterije, ki smo jih izpraznili z reševanjem življenjskih izzivov. Bori je najmočnejši energetski obred, ki se izvaja v Sloveniji v okviru afriške filozofije in duhovne prakse energij narave. Pobudi nas nazaj v življenje. Obred bori služi temu, da človek ozavesti, da v njegov um pride vse tisto, kar je v njegovi predusodi. Pomaga nam razumeti naš prostor, našo smer v življenju, prispeva k našemu notranjemu miru, dobri sreči, umirjenosti, samozaupanju, samozavesti, vztrajnosti, zmagi in zaznavanju ter sposobnosti uspešnega in zmagovitega preživetja v življenju. Z obredom bori človek odpre svoje duhovne oči, svojo duhovno vizijo, da je zmožen videti svoje življenje.  

Bori obred nam ponovno povrne vizijo življenja. Je kot bi zalili in pognojili rožico. Vnese kraljevskost in častitljivost v naše življenje. Obred bori prinese energijo, da se potrudimo za tisto, kar si želimo. Z obredom bori bodo naše notranje oči ponovno pravilno videle. Na obredu bori delamo na našem znanju, pogumu, percepcij, odločnosti in vztrajnosti. 

Bori je obred, ki ga vsak posameznik potrebuje vsaj enkrat letno. 

NA BORI PRINESITE: 

En komplet starih nošenih oblačil, lahko tudi čevlje. Vse, kar boste imeli na sebi ob prvem delu obreda bori, se zavrže. 

Bela oblačila, ki jih boste oblekli po prvem delu bori obreda. 

Oblačila za preobleči ob odhodu domov, če pridete oblečeni v oblačila katera boste darovali. 

Bankovec za 5 EUR, ki ga dobite nazaj ob koncu obreda bori. 

Na list vsako posebej napišite, kaj želite, da odide iz vašega življenja, kaj si želite da pridobite, prelomnice, ki so na vas pustile pečat in kakšen odnos ste imeli s svojo mamo in očetom. Zelo na kratko najvažnejše, samo alineje.  

B. obred duhovnega čiščenja 

Ebo, drugače imenovan tudi duhovno čiščenje, ima namen, da klienta osvobodi določenega problema. Pri tem je potrebno dobesedno odstraniti vse nečistoče, umazanijo in izbrisati madeže. Pri človeku se to lahko nanaša na težave v usodi, zmedo, bolezen, neuspeh ali neorganiziranost. Ko izvajamo čiščenje, odstranjujemo vso umazanijo, ki se je nabrala. Ebo je obred, ki vključuje uporabo različnih elementov narave. 

NA EBO PRINESITE: 

En komplet starih nošenih oblačil, lahko tudi čevlje. Vse, kar boste imeli na sebi ob ebo obredu, se zavrže.  

C. obred daritve za pritegnitev določene pozitivne energije 

Obred je kot ogenj, ki izžge vse negativno iz našega življenja, medtem ko so daritve drva, ki jih polagamo na ogenj. Vendar, če smo zakurili ogenj, ga moramo tudi vzdrževati, saj bo sicer slej ko prej ugasnil. Vsaka energija narave ima svoje prednostne elemente, ki ji jih darujemo.