Celostna osebnostna preobrazba

Kako s spremembo mišljenja in delovanja do optimalnega fizičnega, čustvenega in energijskega zdravja?

Cilj 

je pozdraviti najbolj perečo temo vašega življenja, se okrepiti in posledično zaživeti polno ter radostno življenje. Vzpostaviti pretočnost energijskega in fizičnega telesa in s tem pot do kvalitetnega življenja. CELOSTNA OSEBNOSTNA PREOBRAZBA je zasnovana kot edinstveni individualni program, ki vam bo zagotovo pozitivno spremenil življenje. 

Komu je namenjen 

Namenjen je vsakomur, ki si želi pozdraviti najbolj perečo temo svojega življenja, se okrepiti in posledično zaživeti polno ter radostno življenje. Za perečo temo se šteje vsako neželeno stanje, ki negativno vpliva na vaše življenje, pa ga kljub dobri volji in dosedanjim poskusom še niste uspeli razrešiti.  

Na primer: nestabilno zdravje, nestabilne finance, nestabilna partnerstva, čustvena nestabilnost, stres, depresija, občutek izgubljenosti, prenajedanje, alkoholizem, izguba volje do življenja, nezmožnost postavljanja mej, medgeneracijski spori in podobno. 

Način dela 

V našem programu se vedno osredotočimo na izvor težave in ga tudi celovito razrešimo. Težave lahko izvirajo iz duhovnega sveta, okolja ali medsebojnih odnosov. Program je prilagojen posamezniku in izveden na individualni ravni, kjer delo poteka ena na ena v varnem in zaupnem okolju. Kontaktirajte nas preko telefona ali e-pošte, da se dogovorimo za vaš osebni termin v našem programu in o ceni. 

Časovnica 

Najprej se opravi duhovni posvet, da dobimo natančne informacije o izvoru težave ter potencialnih rešitvah. V drugem delu sledijo obredi, ki jih predpiše duhovna usmeritev. V tretjem delu pa pridobite vpogled vase in spoznate svoj način delovanja z druge perspektive. 

Posamezne faze se izvedejo po dogovoru, pri čemer je zaključek ene faze pogoj za prehod na naslednjo. Celotni program traja osem tednov. 

Program CELOSTNA OSEBNOSTNA PREOBRAZBA poteka v treh fazah 

1. faza:  
DUHOVNI POSVET 
 
 Z duhovnim posvetom pridemo do odgovorov na vsa naša vprašanja.   Dobimo natančne informacije o izvoru neke težave in o vseh potencialnih možnih rešitvah. 

preberi več
trajanje: cca 2 uri 
2. faza:  
PRAKTIČNI OBREDI  
S POMOČJO ENERGIJ NARAVE 
Izvedemo obrede, ki jih je predpiše duhovna usmeritev: 
 
A. obred bori B. obred duhovnega čiščenja C. obred daritve za pritegnitev določene pozitivne energije 

preberi več

trajanje: cca 12 ur 
3. faza:  
SPOZNAVANJE SEBE  
IN VPOGLED VASE  
Z DRUGE PERSPEKTIVE 
Na treh srečanjih poglobljeno spoznavate sebe in prejmete usmeritev za nov način delovanja. Spoznate, kako lahko z disciplino in pripravljenostjo prevzamete odgovornost ter dosežete uresničitev sebe in svojih ciljev. 
 
preberi več
trajanje: 6 tednov, vsako srečanje traja 3 ure 

Pogoji za udeležbo v programu 

Pogoj za vstop v program je podpisana pogodba in potrdilo o plačilu celotne investicije v primeru enkratnega plačila ali plačan polog v primeru obročnega plačila. 

Z zavzetim pristopom k programu izražate svojo odgovornost in se zavezujete, da boste sodelovali na najboljši možen način. Obravnavanje odvisnikov ali mladoletnih oseb se izvaja ob prisotnosti skrbnika ali starša. 

Cena in termini 

Veselimo se vašega kontakta glede cen in individualnih terminov našega programa! Z veseljem vam  
bomo pomagali najti vaš osebni termin. Pokličite nas na telefon 041 820 879 ali nam pišite na e-pošto  
[email protected].  

Prav tako vam sporočamo, da v primeru plačila celotnega zneska v enkratnem plačilu udeleženec prejme dodatno 30-minutno sprostitveno terapijo v vrednost 50,00 EUR.