Energijska podpora (daritve)

Če je ebo ogenj, ki izžge vse slabo iz našega življenja pa so daritve drva, ki jih nalagamo na ogenj. Ker če smo zakurili ogenj in ga ne vzdržujemo bo slej kot prej ugasnil.

DARITVE

Daritve, ki jih predpiše divinacija izvajajo svečeniki. Daritve za Oriše pa lahko izvaja za sebe vsak. Tudi neinicirani. Na krožnik damo nekaj hrane od obrokov seveda najprej oddevamo za Oriše sli pa jim prav z namenom pripravimo določeno hrano. Damo skupaj z izrečeno prošnjo namenom, zakaj smo to pripravili, v naravo in po 3 dneh pospravimo.

Tisti, ki pa imajo iniciacije pa daritve postavljajo pred svoje oltarje, ki simbolično predstavljajo določene Oriše. Daritve so namenjene temu, da na kujemo – manipuliramo z energijami. NPR. naredimo daritev za Ošun, ki je boginja ljubezni in Ošun nam bo dala blagoslov, da bo naša energija privlačila določene ljudi, da bomo dobili priložnost spoznati nove ljudi.

Vsaka oriša ima specifično vrsto hrane katera se ji daruje. Ker hrana ima svoj pomen.

Potek : Informacije o poteku prejmete ob prijavi.

Kje: CENTER ENERGIJ NARAVE Drumlažno 4, 2318 Laporje

Cena in termini

Veselimo se vašega kontakta glede cen in individualnih terminov obredov daritev! Z veseljem vam bomo pomagali najti vaš osebni termin. Pokličite nas na telefon 041 820 879 ali nam pišite na e-pošto [email protected].

Prijavite se lahko prek spodnjega obrazca

KONTAKT