Energijsko čiščenje sedmih generacij

Egungun transgeneracijsko energijsko čiščenje sedmih generacij je očiščevalno potovanje skozi 7 generacij naših prednikov s pomočjo katere prečistimo, nevtraliziramo, pozdravimo negativni vpliv naših prednikov na naše življenje. Obenem pa se obrnemo na njih in jih prosimo, da nas podprejo, da nam pomagajo in da nam pokažejo pot do rešitve naših težav.

Smo posledica kombinacije fizičnih in duhovnih genov naših prednikov. Na naše življenje vpliva 7 generacij naših prednikov po mamini in 7 generacij po očetovi strani. To je skupno 254 prednikov.

Opazimo lahko, da se v vsaki družini na enem ali drugem področju zgodovina ponavlja: ista bolezen, iste navade v družini, isti vzorci na področju odnosov, materjalnih dobrin…,genialnosti, pomanjklivosti, dobrote in zlobe, lenobe in delavnosti, miline in grobosti…

S čaščenjem prednikov lahko izbrišemo težavo, ki so jo imele predhodne generacije in izbrišemo, da bi jo imele prihodnje generacije. Lahko bi rekli, da se popravi naš predniški DNK.

Večino čustvenih težav smo nasledili od staršev. Ne gre le za fizični ali biološki potencial, ki smo ga nasledili, gre za našo občutljivost, da smo odvisni od razvad, ki nam ne prinašajo nič dobrega v življenju, na primer:

  • če je nekdo pogosto depresiven
  • če je nagnjen k odvistnostim, samomoru,
  • če ima negativna čustva ali določene destruktivne energije, ki se pojavljajo v družini,
  • nesreče, težave, ko nekdo venomer začenja projekte in jih nikoli ne zaključi,
  • pomanjkanje miru, sreče,
  • razne težave, kot je na primer najti smisel v življenju,
  • težava, da ne občutimo svojega bistva, tega, da smo živi,
  • sposobnost, da iz dobrih stvari naredimo negativne,
  • pomanjkanje tega, da bi znali priznati, da je nekaj dobro…

Obredi, ki se izvedejo v transgeneracijski terapiji čiščenja 7. generacij prednikov so namenjeni odpravljanju, dobesedno brisanju vseh naštetih vzorcev iz življenja določene osebe, posebne kvalitete prednikov pa se prečiščene v času in prostoru povabi v življenje te osebe. 

Potek čiščenja: Informacije o poteku prejmete ob prijavi.

Kje: CENTER ENERGIJ NARAVE, Drumlažno 4, 2318 Laporje

Cena in termini

Veselimo se vašega kontakta glede cen in individualnih terminov čiščenja 7 generacij! Z veseljem vam bomo pomagali najti vaš osebni termin. Pokličite nas na telefon 041 820 879 ali nam pišite na e-pošto [email protected].

Prijavite se lahko prek spodnjega obrazca.

Za vse dodatne informacij lahko pokličete na št. 041- 820- 879, od pon. do pet., zjutraj od 7h do 8h ali zvečer od 19h do 20h ali na mail: [email protected].

Veselim se druženja z vami,

Ija Sonja Egberoungbe