Prisrčno vabljeni na delavnico: Postani ZAVESTNI kreator svojega življenja!

Naj zakoni univerzuma delajo za vas!

❤ Si želite, da bi se vaš odnos do sebe in drugih izboljšal in da bi postali in ostali bogati na vseh področjih svojega življenja, se počutili mirni, močni, sproščeni in spet našli pot in smisel svojega življenja?

🧡 Pot je tlakovana, le eno oviro je treba odstraniti: spustiti, kar že znate in ne služi uresničevanju vaše VIZIJE življenja!

💛 In na tej delavnici se boste odučili in na novo naučili, kako razmišljati in delovati, da bo zakon privlačnosti deloval tudi za vas.

💚 Če ste med tistimi, ki jih mučijo vprašanja:
Zakaj zakon privlačnosti pri meni ne deluje?
Kaj v meni povzroča nedelovanje in ni moja lenoba?
Kako deluje zakon v najvišje dobro vseh?
Kako se namesto pozitivnega razmišljanja naučiti razmišljanja moči?

💙 Prisrčno vabljeni, saj vas poleg odgovorov nanje čakajo tudi praktični nasveti, procesi, kako svoje
ŽELJE preoblikovati v CILJE in jih UDEJANITI.

❤🧡💛💚💙🤍💜

Delavnico vodi: Sonja Auberšek medij duhovnega vodstva.

Kaj pridobite: Na tej delavnici se boste odučili in na novo naučili kako razmišljati, čutiti in delovati, da bo zakon privlačnosti deloval tudi za vas na vseh področjih vašega življenja; tudi tam, kjer do sedaj še ni. 

Koliko od vas se želi naučiti nekaj novega?

Vaša največja ovira ni tisto česar ne znate, ampak tisto, kar že znate; in ne služi uresničevanju vaše VIZIJE življenja! Če se ne odučite tistega, kar je v vaših nezavednih datotekah; in ne podpira vaših ciljev; in ne naredite prostora za nove vsebine; bo rezultat vsega, česar se učite in počnete, zelo majhen.

Kako obvladati notranjo igro vaših misli in čustev, da boste postali močni; in zmagali v zunanji igri življenja; in postali in ostali bogati na vseh področjih in nivojih svojega življenja. Pa naj bo to področje vašega dela, zdravja ali odnosov. Da se boste počutili močni, sproščeni, mirni, obvladali samonadzor in spet našli smisel svojega življenja,…

Termin: 4. 12.2022, od 9.00 ure do 12.00 ure in od 13.00 ure do 16.00 ure.

Lokacija delavnice: Dom krajanov Paka pri Velenju 69, 3320 Velenje

Investicija za delavnico: 250,00 EUR

Prijave: prijave so možne do vključno 1. 12. ali do zapolnitve mest.

Število mest na delavnici je omejeno!

Bonusi: Priročnik

Hrana in pijača: za prigrizke, kosilo in pijačo bo poskrbljeno.

VSEBINA DELAVNICE

Dopoldanski del:
1. Osnove: Prošnja za podporo duhovnemu vodstvu, mislec – dokazovalec, čustvo – občutek, um so nekontrolirane misli, srce + zavedanje = RAZUM, kakšen občutek vam daje misel na to situacijo?, Navzkrižja, energijska kopel in zavestna akcija.
2. Kakšne so situacije in pristopi do njihovega reševanja?
3. Kako deluje zakon v najvišje dobro vseh?
4. Kako se od učiti pozitivnega razmišljanja in naučiti razmišljanja moči?

Popoldanski del:
5. Kako uporabljati zakon pričakovanja, da ne boste na tleh, če vaša pričakovanja ne bodo izpolnjena ?
6. Kaj v vas povzroča nedelovanje in ni vaša lenoba?
7. Kako deluje zakon valovanja?
8. Kako prakticirati samonadzor?
9. Kaj ne veste, da zakon privlačnosti pri vas ne deluje tako, kot si želite?
10. Ali ste letos že naredili »servis« svojih teles?

Vaša prijava je dokončna, ko mi pošljete na mail [email protected] potrdilo o nakazilu celotne investicije za delavnico, ki jo nakažete na  TRR: SI563300 0000 8019 369 STUDIO ORGON sprostitvene tehnike Sonja Auberšek s.p., Paški Kozjak 29, 3320 Velenje, s pripisom: za dogodek in datum dogodka. V primeru neudeležbe se plačana investicija za dogodek ne vrača.

Prijavite se lahko prek spodnjega obrazca:

Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na št. 041-820-879, od pon. do pet., od 9.00 ure do 18.00 ure ali napišete na mail[email protected].

Veselim se druženja z vami,

Sonja Auberšek

Mnenja udeležencev delavnice, ki je potekala 2.10:

Dobro jutro moj 🌞
Srečanje na delavnici mi je bilo zelo všeč. Sprva me je zelo presenetlo kolikoje bilo moških. In kot vedno grem od tebe polna energije in pozitive sem tudi tokrat.

Na delavnici pa se me je dotaknila ena malenkost, ki sem jo jaz že dolgo razčlenjevala tokrat pa mi je uspelo.

Gre za mojega moža, nikoli ga nisem razumela zakaj je tako ljubosumen. Tokrat pa si mi dala odgovor, da sploh ni ljubosumen ampak se boji izgube, kar je povezano že z njegovo mamo.

Spet gledam drugače na njega, hvala. Tako da SONJA hvala za vsko srečanje s teboj in tudi to delavnico. Vedno se naučim nekaj novega.

Hala,ti si naš pravi velik 🌞❤️
M.iz Koroške

❤🧡💛💚💙🤍💜

Zdravo Sonja 🌞

Delavnica je bila TOP 😊

Kot vedno sem dobil ogromno novih informacij in novega znanja za nabiranje novih izkušenj. Vem da bodo preizkušnje, ki me še čakajo v življenju s tem kar sem pridobil na delavnici veliko lažje. Čeprav sem do zdaj prebral že veliko o tem sem bil kar malo šokiran ko sem o teh istih stvareh izvedel še toliko novega. 
Lahko rečem samo Sonja, hvala ker si in hvala ker svoje znanje in izkušnje deliš z nami in nam pomagaš skozi življenje. 
Res si 🌞 
P.S.
Pohvale tudi gospe ki je spekla res vrhunsko torto 😊😉 J.


❤🧡💛💚💙🤍💜


Primišljujem o temah in nasvetih, ki sem jim prisluhnila o prijetnem druženju. Prijetno mi je bilo in upam da bom vsaj nekaj slišanega uspela vključiti v življenjski slog in da sem na poti v lepše, boljše prijetnejše trenutke že danes in ne bom prestavljala na jutri. Hvala za dogodek, lepo organizacijo prijetno druženje in usmerjanje pogleda v svetlo stran življenja.🍀T.


❤🧡💛💚💙🤍💜

Draga Sonja!

Hvala še enkrat za to delavnico. Bilo je res intenzivno in poučno. Domov sem se vrnila s še večjim zavedanjem, kako lahko dosežem zastavljene cilje. 

Le tisti, ki zna uporabljati orodja, ki jih ima na razpolago, lahko iz njih nekaj zgradi in ti si tista, ki nas učiš, kako rokovati s temi orodji, da dosežemo maksimalni učinek.

Hvaležna do neba in čez 💫
Tea


❤🧡💛💚💙🤍💜

Delavnica je bila zelo intenzivna in zelo poučna.Zvedela sem zakaj pozitivne afirmacije ne delujejo in kaj pa deluje. Prav tako sedaj vem, da če hočeš kaj pridobiti, moraš nekaj tudi dati v zameno. Vse je odvisno od mene same, da se soočim z vsemi izzivi. Zato moram tudi poskrbeti za svojo vitalno energijo. Če me nihče ne pohvali, se pohvalim sama za dobro opravljeno zadevo.Vedno moram gledati naprej, ne pa se stalno ozirati nazaj kaj je bilo.
Pogumen je tisti, ki deluje kljub strahu.

To in še veliko več sem izvedela na delavnici. Ta delavnica je osnovna in primerna za vsakogar, ki želi v svojem življenju kaj doseči na vseh nivojih svojega življenja.
Hvala Sonja, da si mi pomagala  pokazati pravo pot in način kako najbolje korakati po njej.

Lep pozdrav,

Andreja


❤🧡💛💚💙🤍💜

Slike z delavnice, ki je potekala 2.10.: