Magnified healing

KAJ JE MAGNIFIED HEALING?

To zdravljenje  je bilo prvič predstavljeno Zemlji leta 1983. Pred tem je bila metoda v uporabi le v višjih dimenzijah pri vnebovzetih mojstrih, za njihove lastne potrebe, pri mojstrih na Zemlji in pri ljudeh, ki so prejeli božanski navdih. Leta 1992 je bil z direktnim posegom in navdihom gospe mojstrice Kwan Yin, Magnified Healing VSEMOGOČNEGA BOGA UNIVERZUMA prenesen v razširjeni formi z namenom duhovnega napredka človeštva in Zemlje med nas.

Magnified Healing ustvarja nenehen tok energije od vašega srca k izvoru – Vsemogočnemu Bogu Univerzuma, skozi vse duhovne centre, do diamanta v centru Zemlje. Povezuje spirale in prinaša globoko stanje milosti, ki pulsira naprej iz izvora in polaga temelje za proces vzpona.

Magnified Healing je ime izbrano s strani Kwan Yin za to tehniko. Povedala je, da je ona izbrana iz hierarhije, da spregovori in prenese to tehniko človeštvu. Ker je tehnika ustvarjena in posvečena v Bogu, imenu dodamo Magnified Healing Vsemogočnega Boga Univerzuma. Kwan Yin poudarja, da ni ona kreator te tehnike, temveč je tehnika darilo Boga.

Zahvaljujemo se Kwan Yin, da nam jo je prenesla in za njeno božanskoprisotnost pri vsakem od nas.

Kwan Yin je bila na Kitajskem zelo spoštovana in je vnebovzeto bitje. Kitajci se je še vedno spominjajo, ko se je sprehajala med njimi v vsej popolnosti svojega krhkega telesa. Ona je odgovorna za integriteto in poštenje, ki obstaja v tem narodu.

Po svoji božanski kvaliteti je Kwan Yin poznana kot boginja milosti. Ona upravlja s plamenom milosti in sočutja. Njeno služenju človeštvu je v usmiljenjeu in zdravljenju, dveh nerazdružljivih kvalitetah. Ona je eno od bitij, ki so zadolžena za vodenje aktivnosti povezanih z ozdravljenjem človeštva na Zemlji.

Kwan Yin je hvaležna za vsak poziv v imenu svoje milosti, sočutja in zdravljenja. Pomaga tudi otrokom, ki vstopajo na ta planet, je zaščitnica žensk in porodov.

Prav tako jo lahko prizovemo, da nam pomaga premagati naš nagib k ustvarjanju nereda.

Pred 14.000 leti je Kwan Yin prejela krono Chohan sedmega žarka za en ciklus dveh tisočletij, a jo je zadržala vse dokler je od nje ni prevzev Saint Germain leta 1954.

Zadolžena je za hram usmiljenja na Kitajskem. Je članica karmičnega sveta, v katerem predstavlja šesti žarek, nekaj časa pa je bila njegov glasnik.

Gospodar Gautama Buda je bil njen učitelj. Pravijo, da je zadržala svojo fizično telo vseh 1000 let do povzdignjenja. Zahvaljujoč dejstvu, da je svojo izpolnitev dosegla v ženskem obličju je bilo nujno, da jo zajame ženski žarek usmerjen preko Mount Meru, kjer je dobila notranje spoznanje.

Lotus s petimi cvetnimi lističi je cvet in simbol, ki ga predstavlja. Lotos s petimi cvetnimi lističi je cvet in simbol, ki ga predstvalja. Lotos je bil prvi manifestiran cvet na Zemlji in je simbol JAZ SEM božanske prisotnosti.

V to energijo sem bila inicirana 26.11.2011. Sem MOJSTER-UČITELJ prve stopnje Magnified Healinga, zato poleg zdravljenja s to energijo lahko podajam to znanje tudi drugim. Magnified Healing se uporablja za vse vrste zdravljenj, še posebej je primeren za ženske in otroke. Izvajam terapije in iniciacije v prvo stopnjo Magnified Healinga.