Sonja Auberšek – Ija Sonja Egberoungbe

Sonja Auberšek, medijka, svetovalka, osebna trenerka in coach.

Sonja Auberšek strokovnjakinja in licencirana trenerka. Za vas imam rešitve, orodja in sisteme za doseganje, uspešnih in harmoničnih medsebojnih odnosov. Tako za preobrazbo posameznika, otrok, najstnikov, družin, ločenih staršev in medgeneracijskih odnosov.

S svojimi treningi coachingi, mentorstvom in svetovanji dosegam globoke preobrazbe posameznikov, partnerstev, celotnih družin.

Rodila sem se z imenom Sonja Auberšek na majhni kmetiji v dolini Loke pod Paškim Kozjakom, kjer sem lahko vedno v stiku z naravo. Samo nekaj korakov me loči od travnika, gozda, potoka in živali, ki so moje stalne spremljevalke.

K svojemu rojstnemu imenu sem pred leti dodala še enega: Egberoungbe. Ime sem dobila z iniciacijo za svečenico Ifa, svečenico starodavne modrosti o energijah narave. Moje ime pomeni »duhovni prijatelji mi omogočajo, da imam dobre stvari v življenju«. Še več: moji duhovni prijatelji mi omogočajo, da lahko dajem dobre stvari tudi v življenja drugih ljudi, pa tudi živali.

Seveda sem morala skozi veliko življenjskih lekcij in preteklo je mnogo let, ko so me Energije pripravljale na delo, ki ga opravljam zdaj. Poleg dela tekstilne modelarke in modne oblikovalke sem nenehno hrepenela po ezoteričnem znanju. Pridobivala sem ga skozi knjige in preko mojstrov, ki so mi prihajali na pot.

Najprej sem se seznanila z radiestezijskim nihalom, sledilo je delo z angeli in vnebovzetimi mojstri, nato pa reiki, Magnified Healing, ThetaHealing, energijska kinezioterapija, masaža, limfna drenaža, in še vrsta drugih tehnik. Leta 2010 sem se v Braziliji iniciirala v filozofijo Ifa, filozofijo energij narave, za katero sem po končanem dvoinpolletnem študiju leta 2014 sprejela naziv svečenica Ifa ali Ija Sonja Egberoungbe.

Hvaležna sem Kreatorju, da me je tako potrpežljivo usmerjal na moji duhovni poti.

Brez njegove pomoči se ne zgodi nič na tem ljubem svetu. 

Ves čas me je Kreator usmerjal v raziskovanje nevidnih energij in me pripeljal do spoznanja, da so te tiste, ki delujejo skozi mene. V več kot 15 letih mojega delovanja na duhovnem področju so to potrdili številni moji klienti. Nekaj njihovih pričevanj lahko preberete tukaj.  

Hvala za zaupanje vsem, ki sem vam lahko pomagala s svojim znanjem. Vsem tistim pa, ki želite spremembe na fizični, čustveni, mentalni, duhovni ali katerikoli drugi ravni vašega obstoja, če potrebujete usmeritev za življenje, za zdravljenje bolezni, oblikovanje fizičnega telesa, v medsebojnih odnosih, za uresničevanje vizij in ciljev v karieri, ustvarjanje obilja, proti strahovom … vam ponujam pomoč in vodenje na poti k boljšemu in lepšemu življenju. 

Celostna osebnostna preobrazba

Nismo se rodili z navodili za uporabo, zato je prvi korak, da spoznamo sebe ter da poznamo in se zavedamo svojih korenin. Na tem temelju začnemo iskati odgovore na vprašanja: Kdo sem jaz? Ali poznam sebe? Ali znam rokovati s sabo? Kje sem? Kam želim? …To je temelj naše stavbe, ki se imenuje Osebnostna preobrazba.

Če je temelj trden in močan, lahko napredujemo, drugače pa gradimo in sproti podiramo zgrajeno ali pa nam zgrajeno podira Duhovno vodstvo, da bi nas obvarovalo pred tem, da bi se stavba, zgrajena na slabih temeljih, podrla na nas.

Včasih je to težko razumeti, ampak tako je. Nobena situacija, ne dobra ne slaba, se ne zgodi brez razloga. Podobno kot če ste prehitri pri vožnji z avtom. Če ne upoštevate pravil in vam policist napiše kazen ali vzame vozniško, redko pomislite, da je mogoče s tem rešil življenje vam ali pa drugim udeležencem v prometu, ki jih je vaša vožnja ogrožala. Pa bi mu morda morali biti celo hvaležni.

Osebnostna preobrazba je delo na sebi. Gre za vseživljenjski proces, ki ga je potrebno razumeti in se pri tem naučiti določenih veščin. Podobno kot pri vožnji z avtom. In medtem, ko se učimo vožnje, NE MOREMO BITI SAMI SEBI INŠTRUKTOR!

Moje poslanstvo je inštruirati ljudi, da postanejo zavestni, odgovorni in srečni vozniki svojega življenja.

Objem.

Sonja Auberšek

LetoPridobljen nazivStoritev, ki jo izvajam
2009Maser, mednarodni certifikat, Zdravstvena šola CeljeKlasična masaža
Terapevtska masaža
Masaža na domu
2009Reiki mojster
Učitelj Jože Rak
Celostne in delne reiki terapije
Iniciacije v I., II. in III. stopnjo
Iniciacija v IV., učiteljsko stopnjo
Reiki terapije za živali
2010Iniciacija v filozofijo oriš, energij narave, Dr. Adéṣínà Síkírù Sàlámì – Bàbá King, babaloriša, Oduduwa tempelj BrazilijaV imenu klienta delam daritve orišam, energijam narave, z namenom lajšanja težav ali za energijsko podporo k razrešitvi problemov
2011Magnified Healing
Učitelj Iztok Mulec
Terapije Magnified Healing
Iniciacije v MH I. stopnja
2012Socialni oskrbovalec na domu,
Ljudska univerza Velenje
Izvajanje terapij za starostnike in osebe s posebnimi potrebami
2012Neodvisna svetovalka za zdravo prehrano in wellness,HerbalifeWellness analize in meritve telesne sestave
2012, 2013Theta Healing, Intuitivna anatomija,Mag. Goga PečnikTheta Healing terapije
2012Energijski kinezioterapevtDr. Neja ZupanEnergijska kinezioterapija
2013Terapevtka limfne drenaže po dr. Voddru, Silva UršičManualna limfna drenaža
2013
2014
Divinacija s 16 školjkicamiSvečenica Ifa, ija Egberoungbe,Tempelj Oduduwa, Mongagua, BrazilijaDivinacije s 16 školjkicami
Energijsko čiščenje prostora
Energijsko čiščenje Orija (vrhovno božanstvo vsakega posameznika, ki ga simbolizira naša glava)
Terapije z zdravilno energijo oriše Akogun
Predniško čiščenje 7 generacij
Drugi podporni rituali (bori, ebo, …)
2014, 2015Izobraževanja pri dr. Špelci Morojna, Martini Zorc, Miha Bavec, …Svetovanje
2017 2020Poglobljen študij Ifa 
2021 …Poglobljen študij Ifa 

Energetske terapije in obredi, ki jih izvaja Sonja Auberšek, so primerni za vse starostne skupine. Sonja Auberšek ni licencirana psihoterapevtka, niti pravni ali finančni svetovalec. Vsak udeleženec/ka, oz. klient/ka ali inicirani/a, je sam/a odgovoren/na za svoje misli, čustva, besede in dejanja. V primeru, da česa ne bo razumel/a, je dolžan/na postaviti vprašanja in si zadevo razjasniti. Zavezati se mora narediti vse, da bo v polno izkoristil/a vse prednosti mentorskih programov!!!

Pri vseh storitvah so maksimalno možni natančni opisi storitev in njegovega potenciala. V kolikor želite preveriti podatke, pridobljene iz izjav strank, jih lahko preverite. Vendar so izjave strank primeri, ki nikakor v nobenem primeru ne garantirajo enakih ali podobnih rezultatov. Uspeh vsakega posameznika, je odvisen od njegovega/njenega ozadja, podlage, želje in motivacije.

Strinjam se, da na podani elektronski naslov prejemam obvestila. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).
Vse oblike energetskega dela, ki ga opravlja Sonja Auberšek, niso nadomestilo za procese zdravljenja po uradni medicini.