Reiki seminar druge stopnje

Seminar vodi Sonja Auberšek, Reiki mojster četrte stopnje (učiteljska stopnja).

Datum in čas seminarja: 13.11.2022, od 9.00 do 16.00 ure.
Kraj seminarja: Drumlažno 4, 2318 Laporje
Energijska izmenjava: 160€ ob enkratnem plačilu ali na dva obroka po 90€, skupaj 180€.
Predpogoj je opravljena I. stopnja reikija pri kateremkoli mojstru Usui sistema in kot dokaz diploma, ki ste jo dobili na inicijaciji.

Vaša prijava je dokončna, ko mi pošljete vaše podatke: ime, priimek, naslov, email in mobitel številko ter nakažete celotno nevračljivo investicijo to je 160,00€ ali prvi obrok, ki znaša 90 € na  TRR: SI56 3300 0000 8019 369 STUDIO ORGON sprostitvene tehnike Sonja Auberšek s.p., Paški Kozjak 29, 3320 Velenje, s pripisom: za seminar Reiki prve stopnje in datum seminarja ali pa po predhodnem  dogovoru v prostorih STUDIO ORGON.
V primeru neudeležbe se plačana investicija za dogodek ne vrača.

Vsak udeleženec dobi priročnik. Po opravljenem seminarju dobite še diplomo, ki vam omogoča nadaljnje izobraževanje v Reiki sistemu.

Termini možni tudi po dogovoru.

Veselim se srečanja z vami.

Objem Sonja

Dodatne informacije na telefon:  041-820-879

Prijava na dogodek reiki seminar druge stopnje

Več o seminarju

Vabim vas, da se udeležite seminarja Reiki druge stopnje, na katerem boste dobili ustrezno znanje in inicijacijo druge stopnje za uporabo te čudovite, preproste in učinkovite tehnike. Reiki je skrbno premišljen sistem, ki je bil zasnovan kot sistem zdravljenja, pri katerem napake niso možne. Reiki je sistem zdravljenja s polaganjem rok in dotikom, ki mu po učinkovitosti in preprostosti uporabe ni para.

Inicijacija II. stopnje je veliko močnejša kot inicijacija I. stopnje. Namen prve stopnje je bil, da ste postali kanal skozi katerega se pretaka univerzalna življenjska energija. Iniciacija II. stopnje odpre drug nivo energije. Vibracije se povečajo na vseh vaših nivojih bivanja. Tokrat bo vse še globlje in močneje. Vsak naj bi postal čistejši in s tem močnejši kanal za prevajanje svetlobe.

Na seminarju drugostopenjskega reikija, boste seznanjeni tremi simboli, z njihovim pomenom in z njihovo rabo, z zdravljenjem karme, z zdravljenjem na daljavo z nezdravilsko rabo simbolov in z stiki z duhovnimi vodniki ter inicijacijo. Dobili boste risbe simbolov na letakih, ki jih lahko potem obdržite. Seminar je osnovan kot kombinacija predavanja, razprave in praktičnega dela.