Theta healing

UVOD

ThetaHealing  je izredno preprosta in učinkovita tehnika zdravljenja široke uporabnosti, s katero ustvarjamo učinkovite spremembe na vseh nivojih in področjih našega življenja. Je tehnika zavestnega dostopanja v theta stanje zavesti in povezovanja s Kreatorjem vsega kar je. Te tehnike se lahko naučijo vsi, ki si želijo sprememb na fizični, čustveni, mentalni  in duhovni ravni.

ZAČETKI, PRIHOD V SLOVENIJO

Leta 1995 je Viana Stibal, mati treh majhnih otrok, izvedela zaresno diagnozo v zvezi s svojim zdravjem. Uporabljala je uradno medicino, čistilne postopke, prehrano, olja, vitamine, afirmacije ter vizualizacije, vendar je bila še vedno bolna. Po uporabi tehnike, ki jo je izvajala pri intuitivnih vpogledih se je v hipu pozdravila. Navdušena nad tem je začela to tehniko uporabljati pri delu z klienti in opazovala kako so le ti drug za drugim ozdravljali. Vianna Stibal je po tiste , ko se je naučila povezovati s Kreatorjem in soustvarjati, ustanovila enkraten proces, imenovan Theta Healing. Vedela je, da mora to darilo podeliti z največjim možnim številom ljudi. Prav ta ljubezen in cenjenje Kreatorja ter človeške rase sta ji omogočila,da jasno vidi vse, kar se dogaja v človeškem telesu in je priča številnim primerom hipnega ozdravljenja. Vianna je pisateljica, učiteljica ThetaHealinga, ki je do danes usposobila številne učitelje in praktike iz več kot 25 držav.

DELOVANJE

ThetaHealing je učinkovita in hitra metoda zdravljenja  za odstranjevanje in razreševanje čustvenih, mentalnih in fizičnih težav, na vseh področjih našega življenja: v medsebojnih odnosih, pri delu, ob strahovih, za uresničevanje vizij in ciljev, za zdravljenje bolezni in ustvarjanje blaginje. Theta  možganski valovi so povezani s podzavestjo in največja učinkovitost te tehnike je v spreminjanju podzavestnih prepričanj, ki močno vplivajo na  naše življenje. Naša podzavest je del naše zavesti iz zavzema 88% le te. V podzavesti se nahajajo vse naše intimne skrivnosti, pretekle travme, vzroki za težave, spomini in vse ostalo, ki nam je na prvi pogled nedostopno. Namen ThetaHealinga je razrešitev in odstranitev vzrokov naših težav prav na nivoju podzavesti. V veliki večini primerov je ozdravitev takojšnja. Takojšnje ozdravitve lahko prepreči samo skupek dvomov, negativnih vzorcev, ki se jih oklepamo (ne zaslužim si ozdravitve, ne verjamem v možnost ozdravitve, moram trpeti, moram biti bolan…) ThetaHealing ne vsebuje nikakršnih fizičnih posegov v telo in se ne pogojuje z nobeno religijo.To je metoda, ki je primerna za vsakogar brez izjeme. ThetaHealing praktikant je le priča procesu zdravljenja, ki ga v celoti izvede Kreator. Edina resna ovira pri uporabi ThetaHealinga je popolni in direkten  dvom in nezaupanje v  Kreatorja, v Višjo silo.

Več  na www.theta.si.

V septembru 2012 sem se preko mojega blagoslova – knjige, avtorice in ustanoviteljice Vianne Stibal seznanila z tehniko ThetaHealing zdravljenja.  Decembra 2012 sem opravila začetni ThetaHealing seminar, v februarju pa nadaljevalni ThetaHealing seminar in seminar Intuitivna anatomija pri mag.  Gogi  Pečnik. To tehniko uporabljam pri terapijah kot samostojno tehniko ali pa v kombinaciji z drugimi tehnikami zdravljenja.